El dissabte 5 de maig de 2018 tindrà lloc la 15ª edició de la Mostra d’Entitats i Músiques de Vic, en horari de 17 a 21h a la rambla Passeig de Vic. Una trobada anual que té per objectiu que el teixit associatiu de la ciutat mostri la tasca que es realitza des de la seva entitat a la resta d’associacions i al conjunt de la ciutadania.

Si des de la vostra entitat voleu participar a la 15ª Mostra d’Entitats i Músiques de Vic, cal que retorneu el formulari omplert i signat abans del dilluns 12 de març de 2018 a l’equip de Ciutadania (C. de les Basses, 3) o per correu electrònic a ciutadania@vic.cat. Trobareu el formulari d’inscripció aquí.

Recordeu que si necessiteu punt de llum, heu de tenir en compte que cal dipositar una fiança de 60€ que haurà de ser abonada en efectiu juntament amb la inscripció i que es retornarà a l’entitat un cop passada la Mostra, sempre i quan se n’hagi fet un bon ús. El pagament s’haurà de fer abans del dilluns 12 de març de 2018 presencialment a l’equip de Ciutadania (C. de les Basses, 3).

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte, comentari o aclariment que pugueu necessitar al 938862100 (extensió 20921 / 21206) o bé a l’adreça electrònica ciutadania@vic.cat.