Les entitats que esteu inscrites a aquest programa ja podeu sol·licitar entrades pels espectacles que es faran a L’Atlàntida aquesta temporada fins el 4 de febrer

Des del dilluns 22 de gener a les 10 del matí, s’ha obert el període per reservar places d’espectacles a entitats socials que treballen amb persones en situació de risc d’exclusió social, tant des de l’àmbit de la prevenció com de la intervenció directa.

El programa compta amb una oferta àmplia i diversa, tan en oferta cultural (teatre, música, circ i dansa i visites a exposicions de museus i centres culturals), com territorial (arreu de Catalunya), a preus molt reduïts. Les entitats de la comarca d’Osona es poden acollir a l’oferta que ofereix el Centre d’Arts Escèniques L’Atlàntida.

Recordeu que per poder reservar localitats d’espectacles les entitats heu d’estar registrades a Apropa Cultura. Si encara no en formeu part, comproveu que compliu els requisits per ser destinataris del programa: https://www.apropacultura.cat/aQui.aspx

El període de reserves d’espectacles s’ha iniciat el dilluns 22 de gener a les 10h i finalitza el diumenge 4 de febrer a les 24h.

Per a més informació consulteu la seva pàgina web: www.apropacultura.cat

Si teniu qualsevol dubte, contacteu amb Apropa Cultura al següent número de telèfon 93 247 93 00 ext. 339 / 469, o bé, per correu electrònic apropa@apropacultura.cat.

Apropa Cultura obre el període de reserves d’espectacles!