L’edició d’aquest any serà el dissabte, 4 de maig de 2019, en horari de 17 a 21h. a la rambla Passeig i a la rambla del Carme. Com cada any, us animem a participar activament i col·laborar d’aquesta jornada que vol ser un espai de trobada per a totes les entitats de la ciutat de Vic i facilitar un entorn en el que pugueu donar-vos a conèixer a la ciutadania. 

Aquí trobareu el formulari d’inscripció que cal que empleneu i signeu totes aquelles entitats que vulgueu participar-hi. L’heu de retornar abans del dilluns 1 d’abril de 2019 a l’equip de Ciutadania (c. de les Basses, 3) o per correu electrònic a ciutadania@vic.cat

Podeu donar un cop d’ull a l’acta de la reunió de de preparació de la 16a Mostra d’Entitats i Músiques de Vic que vam realitzar el passat dijous 28 de febrer, on trobareu tota la informació de la celebració d’enguany i els diferents aspectes que es van tractar aquí aquí.

Alhora, aquelles entitats que dijous passat, un cop feta la reunió de preparació de la Mostra, vau participar de la dinàmica de coneixença entre entitats, us demanem que respongueu un breu qüestionari per a què puguem valorar com va anar. Ho podeu fer aquí.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte, comentari o aclariment que pugueu necessitar al 938862100 o bé a l’adreça electrònica ciutadania@vic.cat

Arriba la 16a Mostra d’Entitats i Músiques de Vic!
Etiquetat a: