.

Informació actualitzada: http://www.pridebarcelona.org/ca/pride-2017/programa/

Dimecres 28 de Juny

El dia de l’Orgull LGTBI donarà el tret de sortida al PRIDE Barcelona 2017. Des de les 19:00h del vespre i fins a les 22:00h, la plaça Universitat es vestirà de gala per acollir el Pregó d’inici de les festes. La Nenuco serà l’encarregada de presentar una gala que comptarà amb EDJN, Gala Von Rich, Hidroboy y Las Bistecs.

Dissabte 1 de Juliol

Un any més els comerciants prenen el carrer amb la IX Mostra de Comerç del Gaixample, des de les 11:00h fins les… 23:00h! Una oportunitat única per gaudir del barri LGTBI de Barcelona, descobrir la varietat de les seves botigues i serveis adreçats al col·lectiu i deixar-se anar per les actuacions musicals i els espectacles que PRIDE en té preparats.

Diumenge 2 de Juliol

Enguany, PRIDE Barcelona es bolcarà amb el món de l’esport, per lluitar contra la LGTBI-fòbia en aquest àmbit. Com no podia ser de cap altra manera, PRIDE Barcelona ha preparat, juntament amb Panteres Grogues, una jornada en la que l’esport és el protagonista: PRIDE SPORTS a OPEN CAMP.

La cita, que s’allargarà des de les 10:00h fins a les 19:00h, tindrà lloc al mític Estadi Olímpic Lluís Companys. Xutar un penal, convertir-vos en pilots de Moto GP, disputar els 100 metres llisos, demostrar la vostre traça tirant amb l’arc… al PRIDE SPORTS DAY, podreu sentir-vos com atletes d’èlit l’any en que es compleixen 25 anys de les Olimpíades de Barcelona!

Divendres 7 de Juliol

A les 11.00h del de matí s’obrirà al públic el Village, al Moll de la Fusta, el lloc perfecte a on gaudir de gran part de les activitats del PRIDE, conèixer les entitats socials que hi participen i descobrir la seva animada oferta comercial i de restauració. A la mateixa hora, s’inaugurarà PRIDE Kids, amb una variada selecció d’activitats i jocs pensats per la canalla: llits elàstics sobre els que podràs saltar tot el dia, racó de conta-contes des de les 17:00h, taller de bombolles de sabó de les 18:00h, taller de manualitats a les 19:00h…

L’escenari principal s’estrenarà a les 12:00h amb I Love Dance, una masterclass de Zumba Party que farà moure’s a grans i petits al ritme de la modalitat de fitness que està arrasant a tot el món.

Com no podia ser d’una altra manera, especialment en un PRIDE dedicat a l’esport, les activitats esportives organitzades per Panteres Grogues prendran el Moll de la Fusta. A partir de les 18:00h tindran lloc les competicions multiesportives en família, al temps que es disputaran els primers partits del 3×3 Campionat de Bàsquet Trans*.

A la tarda, el PRIDE prendrà impuls amb una successió d’esdeveniments:

A les 19:00h, Patrick presentarà la ja clàssica cursa de talons, una esbojarrada competició oberta a tot aquell que en vulgui participar i que regalarà 250 euros al més ràpid.

A les 20:00h de la tarda començarà la Gala Miss Drag, un dels esdeveniments més esperats de PRIDE que enguany presentarà The Bastard Family. Lxs millors drags oferiran els seves millors performances per endur-se’n el primer premi d’una gala de comptarà amb un cartell de luxe: Nalaya Brown, Rozalla, Soraya Arnelas i… la darrera sensació del pop britànic Fleur East!

A les 22:00h, una vegada coneguem qui és el nou Miss Drag Barcelona 2017, el Moll de la Fusta acollirà la Festa de l’Escuma a l’aire lliure més gran d’Europa! enguany, comptarà amb la millor música de la mà dels DJs: Ari Korrales, The Tripletz i Dani Toro!

Dissabte 8 de Juliol

Després de la intensa jornada del dia anterior… PRIDE Barcelona no descansarà! Des de les 11:00h del mati, el Village tornarà a convertir-se en el centre de la celebració, i PRIDE Kids continuarà, una jornada més, oferint jocs i tallers pels més petits i també pels adults com vulguin sentir-se com nens amb propostes tan entretingudes com la Guerra d’Aigua.

A les 12:00h, arribarà un dels moments més esperats del PRIDE, que any rere any s’ha anat consolidant com una de les cites preferides de la celebració… el HOLI PRIDE! Tot un festival de color, música i alegria!

A les 16’00h de la tarda, PRIDE Barcelona s’aproparà al seu àlgid. La plaça Espanya serà l’escenari de la concentració per a la manifestació. Les actuacions musicals serviran d’entreteniment fins que, a les 17’00h la manifestació comenci a recórrer el Paral·lel. Cap a les 19.30h, la manifestació arribarà al Moll de la Fusta, a on es llegirà el Manifest del PRIDE.

Serà a partir de les 20.00h del vespre quan finalment comenci la gran festa popular, amb les millors actuacions musicals i milers de persones gaudint de l’Orgull LGTBI a la vora del Mediterrani.

Ares Teixidó i Àlex Casademunt presentaran una gala amb un cartell d’artistes que entusiasmarà el públic assistent: ¡IMM Music, Versus, Plugin, la Terremoto de Alcorcón, Lucía Pérez, La Casa Azul i Ruth Lorenzo!

I després de les espectaculars actuacions musicals… la festa continua amb els DJ-set de Carlitos (Arena Disco), Bjones i Nacho Chapado (Matinée Group)!

Diumenge 9 de Juliol

Som conscients que, després del ritme d’esdeveniments i celebracions que PRIDE, al llarg dels seus 12 dies de durada, l’última jornada serà força difícil llevar-se però… a PRIDE Barcelona encara li’n queden propostes! A les 12h del migdía, el Gaixample acollirà el Vermuth Trans* &Lovers,  , on gaudir de la beguda de moda: el vermut. Si hi afegim quelcom de picar, bona música i la millor companyia… se us en acut cap millor pla per tancar les festes de l’Orgull Mediterrani? A nosaltres no!

Actes 28 de Juny – Pride Barcelona