.

El dilluns 8 de maig a les 18.30h presentarem a Osona, la revista Colors de Territori. La presentació es farà a la Biblioteca Joan Triadú de Vic (Carrer Arquebisbe Alemany, 5).

Hi intervindran:

 – Jordi Monner, director de la revista

– Marc Parareda, president de l’associació LGTB TALCOMSOM

– Tècnica d’igualtat de l’oficina del VicDones-SIAD Osona

Colors del Territori és una revista que explica la realitat de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals que vivim al territori. És una publicació adreçada al gran públic, especialment a les persones heterosexuals, doncs pretén ajudar a la visibilitat LGTBI i lluitar contra l’homofòbia i la transfòbia, però gràcies al seu llenguatge periodístic i a la qualitat dels textos i informacions que conté, també ha esdevingut un punt de referència dins del col·lectiu LGTBI.

La revista, de periodicitat anual, va ser creada fa 11 anys pel col·lectiu LGTB H2O del Camp de Tarragona, però a partir d’aquest any 2017 l’editem de manera conjunta les associacions TALCOMSOM (Catalunya Central)H2OColors de Ponent (Lleida) i LGTeBre (Terres de l’Ebre), aportant noves idees i col·laboracions en l’elaboració d’articles, i ajudant a fer la publicació molt més diversa i propera a tot el territori del nostre país.

D’aquesta manera, gràcies a la feina conjunta de les principals associacions LGTBI que treballem lluny de l’àrea d’influència metropolitana de Barcelona, que té la seva pròpia singularitat LGTBI, Colors del Territori esdevé la revista que explica de primera mà la realitat LGTBI a tota Catalunya.

 

Colors de territori

Presentació de la revista Colors de Territori a Vic