Els dies 29 de setembre i 6 d’octubre es realitzarà el taller adreçat a dones lesbianes, bisexuals i pansexuals, així com a qualsevol dona que s’identifiqui amb una identitat de gènere o afectiva-sexual no normativa.
Com ens situem davant el fet de tenir una identitat sexual o de gènere no normativa? En permetem ser nosaltres mateixes? Com ens posicionem davant els/les altres? Quins conflictes ens suposa l’existència de certes creences negatives i prejudicis sobre el lesbianisme, bisexualitat i altres identitats afectives i sexuals o de gènere presents a la nostra societat? Com podem qüestionar i transformar certes creences negatives i prejudicis que hem interioritzat?

Viure i expressar la nostra identitat de gènere i sexual amb llibertat és important per la nostra autoestima i benestar emocional, però no sempre és fàcil. L’objectiu del taller és debatre, compatir experiències i afavorir recursos personals per afrontar els conflictes amb què ens trobem pel fet dels sentiments negatius i rebuig envers la nostra identitat sexual o de gènere.

Metodologia: El taller es durà a terme mitjançant diferents dinàmiques que ens permetran la introspecció personal.

Lloc: Centre Cívic Can Pau Raba (Carrer Raval Cortines, 24, 08500 Vic)

Hora: de 19 a 21h

Taller gratuït amb inscripció prèvia a pandora@pandorapsicologia.com

Organitza: Associació Pandora Més informació del taller: https://pandorapsicologia.blogspot.com.es/2017/09/taller-lesbifobia-interioritzada.html

Associació Pandora

Taller Lesbifòbia interioritzada – Associació Pandora – Vic