Aquesta setmana han començat els tallers de decoració del Mercat Medieval d’enguany. Hi participen gairebé una desena d’entitats sense ànim de lucre de Vic, de diversos àmbits d’actuació.

Diverses associacions sense ànim de lucre de Vic participen durant els mesos d’octubre i novembre en diversos tallers per la preparació d’elements fets a mà per decorar el recorregut del Mercat Medieval amb el suport d’una interiorista professional. Cada associació hi col·labora amb els seus socis o grups d’usuaris en la mesura de les seves possibilitats, elaborant diversos materials com banderoles, peces de ceràmica, rams i altres objectes d’attrezzo.

La voluntat de l’Organisme Autònom de Fires i Mercats i de l’Àrea de Ciutadania de l’Ajuntament de Vic és la de seguir impulsant iniciatives que involucrin el teixit associatiu de Vic en activitats de ciutat. Per a les entitats també esdevé un impuls per incrementar la seva motivació i la seva visibilitat vers la resta de la ciutadania.

Enguany hi participen l’Agrupació de Sords de Vic i Comarca, ASHES – Associació per a la Sostenibilitat Humana Ecològica i Social (Centre Habitatges Montseny), l’Associació de Vídues de Vic i Comarca, Càritas Arxiprestal, Osonament, el Casal de la Gent Gran de La Rambla, Sant Tomàs (Centre Ocupacional Calldetenes), el Casal Claret i l’Associació Tapís.

Diverses associacions de la ciutat participen als tallers de decoració del Mercat Medieval
Etiquetat a: