Ja es pot llegir el primer número de l’Estrip la revista que recull les informacions de les associacions sense ànim de lucre de la ciutat de Vic i la comarca d’Osona.

A l’editorial de la primera edició de la revista s’hi llegeix: “Estrip és periodisme. Del tipus “això no us funcionarà” o “la gent no vol pensar”. Periodisme de què passa al teu voltant i no s’explica. Periodisme que informa de fets objectius que influeixen a Osona, i per tant al món, per discrets que siguin. Fets importants. Potser el món no s’ha enfonsat ja, perquè passen coses que no sabem i que ho equilibren tot (…). “Anem a estripar” és una antiga expressió amb moltes connotacions a Osona, totes elles, mostra d’una visió transgressora de l’statu quo: un estrip es pot fer per una estirada o per una enganxada. Precisament el que fan les entitats del Tercer Sector estripant la tela que oculta els problemes socials. I nosaltres l’estripem, perquè coneguis la seva feina.”

En definitiva, aquesta revista és una eina que vol empoderar encara més els diferents actors compromesos amb la comunitat teixint complicitats entre el sector empresarial i el social. L’equip d’Estrip vol mostrar l’aliança entre persones i entitats compromeses amb els drets humans que lluiten diàriament i constantment per aconseguir més benestar per a tota persona que es trobi en situació de vulnerabilitat i exclusió social.

No us la perdeu!

Estrip, la nova revista sobre el teixit associatiu d’Osona
Etiquetat a: