Els dies 27, 28 i 29 de desembre se celebrarà una nova proposta esportiva emmarcada en el Pla de l’Esport de Vic “Vicactiva’t!” al pavelló de l’Ausoneta i les instal·lacions esportives més immediates. Es tracta d’una activitat destinada a joves de 12 a 16 anys de la ciutat de Vic i de la comarca d’Osona.

La proposta neix amb l’objectiu d’oferir una alternativa lúdica als i les joves de Vic i comarca durant el primer tram del període de vacances de Nadal. Es tracta d’una activitat inclosa en el Pla de l’Esport de Vic “Vicactiva’t!” (2016-2020), una eina viva que permet la implantació de polítiques vinculades a l’esport i un projecte de ciutat que vol incidir en tots els col·lectius i edats de la població i en el qual la participació d’entitats esportives, escolars, socials i altres hi juguen un paper fonamental.

En aquesta ocasió, una vintena d’entitats esportives vigatanes col·laboren a l’activitat que vol promoure l’esport a la ciutat entre la població més jove, tot oferint la possibilitat que aquest col·lectiu tingui l’oportunitat de tastar diverses pràctiques esportives en un mateix espai i en poc temps. Els participants podran fer un tastet d’esports i activitats físiques i lúdiques tals com hípica, escalada, bici-cross, karate, hip-hop, atletisme, bàsquet, malabars, beisbol, criquet, futbol, gimnàstica, handbol, hoquei, orientació, rugbi, tennis, tennis taula, vòlei i zumba. Serà, per tant, una bona oportunitat per difondre la diversitat de clubs, entitats, instal·lacions esportives i serveis juvenils dels que disposa la ciutat de Vic.

Durant aquests tres dies el pavelló de l’Ausoneta (Mas Osona, s/n) i les instal·lacions esportives adjacents, com les pistes d’atletisme, el circuit de bici-cross i el camp de rugbi i de beisbol, estaran obertes en dues franges horàries de 10 a 13h i de 16 a 19h. Els tiquets d’accés es podran adquirir amb antelació al Vicjove (C. Bisbe Morgades, 15) de l’11 al 22 de desembre al preu d’un euro o bé a taquilles, al mateix pavelló de l’Ausoneta, a dos euros. Aquesta entrada serà vàlida per una franja d’un dia concret i donarà accés a les instal·lacions a través d’un braçalet d’un sol ús. Tot i això, es podrà adquirir un braçalet d’accés il·limitat, per a tots els dies i franges horàries, a un preu de sis euros anticipat o bé de dotze euros al mateix pavelló.

Per garantir la possibilitat de que els adolescents de la ciutat puguin accedir a l’activitat, s’ha facilitat la possibilitat de desplaçar-se des de diferents barris de la ciutat cap a la zona esportiva on s’emplaça aquesta proposta. És per això que es compta amb dues rutes que facilitaran el desplaçament. La primera des de la plaça d’Osona i fins a l’Ausoneta, passant per Santa Anna, el Remei i el Sucre ; i la segona, que anirà des de l’Escola Guillem de Montrodon, al barri dels Caputxins, fins a la zona esportiva, passant per la Ronda Camprodon, al barri Vic Nord, i la zona universitària.

Aquesta proposta amplia, per tant, l’oferta de ciutat pensada per a infants i, en aquest cas, joves i adolescents, de cara a les vacances escolars de Nadal.

Consulta el programa aquí

“Jove! Activa’t per Nadal!”: proposta esportiva al pavelló de l’Ausoneta de Vic durant les vacances nadalenques
Etiquetat a: