Publiquem els materials de la formació associativa que s’ha desenvolupat durant els mesos de gener i febrer de 2018. Així, els membres de les entitats sense ànim de lucre de la ciutat i altres persones interessades podran consultar tot allò que s’ha treballat.

L’oferta formativa d’enguany ha inclòs vuit cursos, tallers, monogràfics i sessions d’assessorament individualitzat relacionats amb el relleu generacional en el si de les entitats, l’organització d’esdeveniments culturals, l’obtenció de la signatura digital de l’entitat, la contractació d’assegurances i l’elaboració de projectes, entre d’altres. Totes les formacions han estat gratuïtes, d’una una durada d’una o dues sessions i s’han desenvolupat als Centres Cívics de Can Pau Raba i El Montseny.

A l’apartat “Recursos”, trobareu els materials que ens han facilitat els formadors, així com altres informacions d’interès vinculades a cada temàtica.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte, comentari o aclariment que pugueu necessitar al 93.886.21.00 (extensió 15603 / 21206) o bé a l’adreça electrònica ciutadania@vic.cat

Publicació dels materials de la formació associativa de gener i febrer de 2018
Etiquetat a: