Un any més, es convoca a les entitats sense ànim de lucre de la ciutat a la reunió informativa i de preparació de la 13ª Mostra d’Entitats i Músiques de Vic, trobada que es realitzarà el dimarts, 2 de febrer de 2016 a les 20h. al Centre Cívic Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24 – 08500 Vic) i que comptarà, també, amb una benvinguda per part de l’Alcaldessa de Vic, Anna Erra i Solà.

Enguany, aquesta trobada resulta de notable importància, ja que es volen posar sobre la taula possibles canvis de format de la Mostra. Per dur a terme aquesta redefinició, creiem que la participació de les associacions és clau: es vol comptar amb la seva opinió, noves aportacions que puguin fer per millorar-la i, d’aquesta manera, consensuar amb les entitats de Vic les propostes que es decideixin tirar endavant en aquesta nova etapa de la Mostra.

Per tot això, si sou una entitat sense ànim de lucre de Vic, us demanem que participeu d’aquesta trobada i confirmeu la vostra assistència al telèfon 93.886.21.00 (extensió 15603) o al correu electrònic: rierolacb@vic.cat

Reunió informativa i de preparació de la 13ª Mostra d’Entitats i Músiques de Vic