Convocatòria de contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil, amb l’objectiu de fomentar la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Es tracta de contractes en pràctiques per treballar en entitats locals i socials arreu del territori.

En aquesta línia, la Garantia Juvenil oferirà en aquesta nova convocatòria gairebé 1.200 contractes per a persones joves que tenen titulació universitària, o de cicles formatius, o bé que han obtingut un certificat de professionalitat.

En aquest sentit, per tal de donar oportunitats de primera experiència laboral, en allò que s’han format, al nombre més gran de persones joves possibles, no podran participar en aquesta convocatòria les persones joves que hagin participat en les de l’any 2017 i 2018.

Així mateix, podran ser entitats beneficiàries de les subvencions previstes en aquesta convocatòria:

  • Els ajuntaments de Catalunya,
  • Els consells comarcals de Catalunya,
  • Les entitats sense ànim de lucre constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya.

Un cop resolta la convocatòria, a través de les oficines del SOC s’informarà als joves interessats que compleixin els requisits sobre les places ofertades per part de les entitats beneficiàries.

El procés de selecció de les persones joves participants està previst per a l’últim trimestre d’enguany.

Per a més informació us podeu adreçar a una Oficina Jove o a l’Oficina de Treball que us correspon.

El termini de presentació de sol·licituds per a les entitats contractants és del 10 de juliol al 30 de juliol de 2019, ambdós inclosos.

+ info aquí

S’obre la convocatòria de subvencions per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves titulades beneficiàries de la Garantia Juvenil
Etiquetat a: