Practica l’esport al carrer! Una proposta d’oci a la tardor per a joves i infants de la ciutat. Els dies 25 i 26 de novembre se celebrarà un torneig de futbol sala i una activitat de hip-hop antirumors a la pista municipal del parc Xavier Roca i Viñas de Vic, coneguda com l’Skate Park.

En el marc de treball del Pla de l’Esport 2016/2020 Vic Activa’t, l’Ajuntament de Vic, vol  fomentar l’esport que es practica als carrers, pistes i altres espais de la ciutat. Vic compta amb diversos equipaments esportius municipals ubicats a l’aire lliure per practicar el futbol sala, el bàsquet, l’skate, el workout, entre altres, així com per a l’activitat física en general.

Amb motiu d’aquest pla i, seguint amb la línia d’actuacions de dinamització comunitària que s’estan duent a terme a les pistes esportives dels barris de la ciutat, el mes de novembre de l’any 2016 es va organitzar una prova pilot de dinamització comunitària a la pista esportiva situada al parc Xavier Roca i Viñas de Vic (Skate Park); un torneig de futbol sala 5. Arrel dels bons resultats  obtinguts, s’ha vist la necessitat de donar continuïtat a aquest tipus d’activitats esportives i lúdiques en diferents moments de l’any.

L’edició d’enguany es realitzarà el cap de setmana del 25 i 26 de novembre i es tornarà a comptar amb el mateix espai urbà: la pista del parc Xavier Roca i Viñas de Vic (Skate Park). L’activitat que es planteja és un torneig de futbol sala convencional adreçat a majors de 16 anys. Els equips han d’estar formats per un mínim de cinc jugadors i/o jugadores i un màxim de vuit. El premi pels jugadors/es de l’equip guanyador serà una targeta regal de VicComerç.

Paral·lelament, el matí de diumenge, s’oferirà un taller de hip-hop antirumors on, els equips participants al torneig i altres joves de la ciutat que ho vulguin, podran treballar d’una manera creativa els rumors, prejudicis i estereotips vinculats al racisme i les desigualtats de gènere, entre d’altres, a través de les rimes i la música.

Aquesta proposta està organitzada per l’Àrea de Ciutadania i Vicjove de l’Ajuntament de Vic i el projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural a Vic, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Consell Esportiu d’Osona.

 

Torna el torneig de tardor de futbol sala, en la seva segona edició
Etiquetat a: